RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
Heynen

Sublime: ‘Summertime Top 500’ vanaf woensdag 15 juni (video)

Omdat verandering van spijs doet eten én omdat afwisselen super belangrijk is om gezond te blijven, aldus alle voeding- en gezondheidgoeroes, focussen we graag op radiostations die een beetje tot zelfs heel apart zijn. Sublime hoort in dit rijtje thuis.

De Nederlandse commerciële zender, met de focus op funk, soul en jazz heeft een Belgisch tintje want zit in de portefeuille van NRC Media, sedert 2015 eigendom van Mediahuis. Waar onder andere Het Nieuwsblad, De Standaard, Nostalgie en NRJ onderdak vonden. In Nederland haalt Mediahuis een marktaandeel van 39,1% in de dagbladenmarkt als uitgever van onder andere De Telegraaf en NRC Handelsblad.

Een zomerse Top 500

Om versneld kennis te maken met Sublime, kunnen we je hun Top 500 aanraden die vanaf morgen, woensdag 15 juni, wordt uitgezonden. Met in één ruk door de beste zomerse funk, soul, jazz, bossanova, salsa en reggae, samengesteld door de luisteraars en programmamakers van Sublime. Naast de muziek brengt Sublime met het ‘Nieuws van de Vooruitgang’ positieve en inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen. En dat het hele jaar door.

Vorig jaar stond ‘Chan Chan’ van de Buena Vista Social Club op nummer 1, gevolgd door ‘Summertime’ van DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince op nummer 2 en ‘Lovely Day’ van Bill Withers op 3. De vaakst voorkomende artiesten in de lijst waren toen Bob Marley, Stevie Wonder en Jamiroquai. De volledige lijst van dit jaar wordt woensdagochtend om 09:00 uur gepubliceerd op de website van Sublime. Er kan nog gestemd worden tot deze avond om 19:00 uur. (TB)

° De Sublime Summertime Top 500 is van morgen woensdag 15 juni tot en met aanstaande zaterdag elke dag te beluisteren tussen 09:00 en 19:00 uur op Sublime.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Johnny De Ponny
Johnny De Ponny
14 juni 2022 - 11:13 11:13

Sublime, een geweldig goed station.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx