RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Sublime viert tiende verjaardag

Sublime, het Nederlandse radiostation met een funk, soul en jazz format dat in 2020 eigendom werd NRC Media (Mediahuis), viert z’n tiende verjaardag. En daarom staan de programma’s vanaf vandaag 14 tot en met vrijdag 25 november in het teken van dit jubileum. En bovenal kunnen luisteraars op de gastenlijst terechtkomen voor de ‘kantoorconcerten’ in Sublime studio. 

Toen de zender in 2012 van start ging, bestond de programmering voornamelijk uit non-stop funk, soul en jazz. Vanaf 2018 werd er meer geïnvesteerd in live programma’s en uitgebreider, positief nieuws. Steeds zoekt men naar gepassioneerde liefhebbers, kenners en experts als presentatoren. Zo zijn op de vrijdag, tijdens ‘Funky Friday’, de stemmen te horen van onder andere Turne Edwards, Candy Dulfer en John Williams.

De studio wordt deze maand op twee donderdagen en vrijdagen omgetoverd tot een podium, in een intieme en huiselijke setting. Vergelijk het met de bekende ‘Radio 1 Sessies’ in Vlaanderen. De optredens worden verzorgd door vier Nederlandse funk, soul en jazz artiesten.

Op donderdag 17 november trapt Gaidaa de reeks af, vervolgd door Jared Grant op vrijdag 18 november en Koosje Sekreve op donderdag 24 november. De afsluiter is Sarah-Jane op vrijdag 25 november. Luisteraars maken tot en met die laatste dag kans op een plekje voor één van de vier concerten. 

Om de start van het tweede decennium in te luiden maakt de zender, na de ‘kantooroptredens’, zich op voor de eindejaar programmering.

° Luisteren naar Sublime.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx