RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Studio Brussel wordt 40 en viert 40 uur in De Vooruit

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Studio Brussel wordt 40 dit jaar en dat gaat de radiozender (uiteraard) vieren. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 april neemt StuBru voor 40 uur De Vooruit in Gent over. 40 uur feest voor 40 jaar Studio Brussel in de vorm van radio, bands, dj’s, comedy en meer.

Het feestweekend gaat van start op vrijdag 21 april om 16.00 uur en eindigt twee dagen later op zondag 23 april om 8.00 uur. Studio Brussel maakt 40 uur live radio vanuit De Vooruit met een pak gasten en muzikanten.

Daarnaast kunnen luisteraars tickets kopen voor een aantal events: op vrijdagavond staan gitaren centraal met onder andere Equal Idiots en De Nieuwe Lichting 2023-winnaar Mayorga. Een dag later vindt een ochtendconcert plaats met Warhaus, neemt Stijn Van de Voorde er voor het eerst De Popcast van de Week op met live publiek en brengt Xander De Rycke er zijn comedyshow “Xander De Rycke houdt het voor beluisterd”, waarin hij Studio Brussel op de korrel neemt.

Op zaterdagavond is het aan de zware gitaren met onder andere Brutus, de Belgische band die vorig jaar op 1 stond in De Zwaarste Lijst. Nadien volgt een nacht vol beats van de Duitser Purple Disco Machine en Amber Broos, die deze zomer op de Main Stage van Tomorrowland draait.

Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 21 februari om 11.00 uur via stubru.be.

Op zondag 23 april, de dag na De 40 uur van Studio Brussel, vind je op VRT MAX de eerste aflevering van Quiz Quiz Hoera, een 10-delige podcast met Fien Germijns over 40 jaar Studio Brussel. Daarover later meer.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Studio Brussel

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx