RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Studio Brussel vernieuwt het avondblok

Studio Brussel zet het voorjaar in met heel wat nieuwe avondprogramma’s. Er is Michèle Cuvelier met opvallende muzikale trends in ‘Radar’, Sam De Bruyn neemt iedereen mee op een nostalgische trip door ‘De Jaren Nul’ en ‘De Zwaarste Show’ word het domein voor stevige gitaren.

Radar & De Jaren Nul

Michèle Cuvelier zet alle nieuwe platen, opvallende muzikale trends en niet te missen concerten op de radar. Nieuwe muziek, van maandag tot donderdag, tussen 19:00 en 21:00 uur. Sam De Bruyn neemt iedereen mee naar de tijden van MSN-messenger en foute kledingkeuzes. Muziek uit de periode 2000 – 2009. Van Linkin Park tot Air Traffic en van Klaxons tot The White Stripes. Van maandag tot donderdag, tussen 18:00 en 19:00 uur.

De Zwaarste Show en Radio Atlantis

Thomas Michiels (foto bovenaan), de zanger van de Belgische metalband Pyschonaut, draait de zware gitaren die er toe doen. Elke maandag tussen 21:00 en 23:00 uur. In ‘Radio Atlantis’ mag de luisteraar zich verwachten aan een kosmische plek waar genres elkaar overbruggen, met bezwerende elektronica en zwiepende synthesizers, onconventionele platen en meditatieve momenten. Elke zondag tussen 23:00 uur en middernacht.

° Tekst gaat verder onder de foto’s

Hallo met Flo en Vertrouwd Geluid

Flo Windey start het weekend, maar kan dat niet alleen. Babbelen over wilde weekendplannen? Een favoriete plaat aanvragen? Alles kan en alles mag. Elke vrijdag tussen 18:00 en 21:00 uur. Fien Germijns combineert van maandag tot en met donderdag het ochtendblok met ‘De dag van vandaag’ op Eén. Op vrijdag presenteert Thibault Christiaensen met een ‘surprise sidekick’, gefixt door Fien.

Ook ’s avonds blijven de vaste waarden op post. Rik De Bruycker viert elke dinsdagavond zijn favoriete nieuwe releases, aangevuld met ontdekkingen uit de krochten van de platenwinkels. Faisal en Glints serveren op woensdagavond verse hiphop, klassiekers en lokale specialiteiten tijdens ‘Abattoir Anvers’, live vanuit Trix. Jeroen Delodder springt op donderdagavond muzikaal van de hak op de tak: ingetogen én uit je dak. In ‘Untz’ loodsen Amber Broos en Jeroen Delodder de luisteraars elke vrijdag en zaterdag de nacht in met non-stop beats en pure energie.

Toekomstmuziek

Dit voorjaar komen er opnieuw grote en kleine artiesten naar België, Studio Brussel heeft nog plaats op De Guestlist. Op donderdag 12 januari geeft de radiozender een hele dag tickets weg voor de concerten van 2023. En voor het elfde jaar op rij gaat men op zoek naar het muzikale talent van morgen. De finalisten worden op maandag 23 januari bekendgemaakt. Eén week later, aan de start van de ‘Week van de Belgische muziek’, weten we wie in de voetsporen treedt van Brihang, Tamino, Portland, Equal Idiots, Sons, Sylvie Kreusch, Kids With Buns, Ramkot en The Haunted Youth.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx