RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Studio Brussel telt 1000 nummers af vanuit Kortrijk

Het lijkt het erop dat West-Vlaamse steden net niet over elkaar heen struikelen om radiostations te lokken voor hun events, niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. De VRT voorop. 

Nu al is bekend dat ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel volgend jaar in Brugge parkeert. Radio2 woont momenteel nog steeds in Roeselare waar de Top 1000 wordt afgeteld. En het al eerder geciteerde Studio Brussel heeft dezer dagen z’n tenten in Kortrijk op ’t Plein opgeslagen om er de ‘Tijdloze’ – sedert gisteren maandag 26 december – uit te zenden. En dat nog tot en met vrijdag.  

Overdag wordt er radio gemaakt, ’s avonds zijn er de afterwork-events onder de noemer ‘De Tijdloze Dansant’. Is de guldensporenstad dan de favoriete plek van Studio Brussel? Het is alvast de derde keer op rij – sedert 2019 – dat men er te gast is. Eerst was er De Warmste Week op het Nelson Mandelaplein, waarna de ‘Week van de Belgische Muziek’, in de Leiestraat, volgde.

De hitlijst werd ook nu weer samengesteld door de luisteraars. De duizend nummers worden naast de reguliere dj’s, mee afgeteld door gastpresentatoren zoals Bart Cannaerts, Amelie Albrecht, Fatma Taspinar, Merol, Selah Sue, Frank Vanderlinden, Thibault Christiaensen, Joris Hessels, Tine Embrechts, Joke Emmers, Willliam Boeva, Elodie Ouedraogo, Riadh Bahri, Jeroen Perceval en Dominique Persoone.

Wie er zin in heeft mag langsgaan. En dat gebeurde gisteren al in grote getale. Het was de hele dag gezellig druk op ’t Plein. (DP)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx