RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Studio Brussel promoveert Vuurland tot nieuwe muziekstream

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Een nieuwe dag, een nieuwe radiostream. Het is een boutade, maar heel ver zitten we er niet naast. Vandaag lanceert Studio Brussel de nieuwe digitale muziekstream Vuurland, met non-stop rustige muziek. De VRT-zender versterkt zo zijn digitaal aanbod met een vijfde muziekstream.

Vuurland is al langer een programma op Studio Brussel. Sinds februari 2019 zorgt Joris Brys elke week voor ‘de perfecte soundtrack bij je zondagmiddag’. Vuurland is ideaal om het rustig aan te doen. Zachtjes op de achtergrond tijdens het thuiswerken of luid op de voorgrond (in je hoofdtelefoon) om te verdwalen tussen warme (Vuurland-)platen. Van Bon Iver en Big Thief over Michael Kiwanuka tot Feist en Ben Howard.

Joris Brys (foto Studio Brussel)

Joris Brys: “Je kan de digitale muziekstream Vuurland opzetten wanneer je het rustig aan wil, maar ik zou hem 24/7 laten aan staan. Je hoort er exact dezelfde muziek die ik al bijna 3 jaar in het radioprogramma Vuurland draai op Studio Brussel. Zalig warme, rustige en melancholische platen. Ideaal voor op zondag, maar vanaf nu kan je op eender welk moment van de week rustig aan doen in Vuurland!”

Vuurland vervolledigt het streamingaanbod van de muziekzender waar ook De Tijdloze, Bruut, Hooray en Untz al deel van uitmaken.

Iedereen kan 24/7 van Vuurland luisteren via stubru.be of de app van Studio Brussel.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Studio Brussel

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx