RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Studio Brussel: nieuw seizoen begint op 10 januari

Omdat er veel kans is dat je onze vaste rubriek ’Het Blad’ leest, bevat dit bericht niet echt nieuw… nieuws, wel iets meer duiding. En laat dit nu toevallig ook de taak van een persdienst zijn. Die van Studio Brussel laat daarom weten dat het nieuwe radioseizoen op Studio Brussel op 10 januari van start gaat, met vertrouwde stemmen, jong talent én… een opmerkelijke invaller. Zoals we eerder schreven: met Sam De Bruyn weer elke weekdag. 

Hij presenteert samen met Pien Lefranc – onlangs nog het nieuwe gezicht tijdens DWW Radio in Mechelen – tot de paasvakantie de vooravond, terwijl Eva De Roo van haar moederschapsrust geniet. Flo Windey (foto bovenaan) presenteert voortaan haar eigen dagelijks programma van 21.00 uur tot middernacht. Maar ook dat las je al bij RadioVisie.

Sam De Bruyn & Pien Lefranc

Sam De Bruyn werkte eerder al voor Studio Brussel (2007 – 2015) en was te horen in ‘Sound of Sam’, ‘Zet ‘m op Sam’ en ‘Vrienden van de Radio’. Hij verhuisde naar Qmusic, maar keerde in april 2021 terug naar de publieke omroep voor het gelegenheidsprogramma ‘Reizen De Bruyn’, in oktober was hij co-host voor ‘De Jaren Nul’. Ook nu is de vooravond een korte radio-uitstap. Voor Sam is het terugkeren naar een oud radiolief, ad interim.

Sam De Bruyn: “Ik dacht dat Eva De Roo mij als peter van haar verse zoon wou vragen. Bleek dat ze gewoon een interimpresentator zocht om haar te vervangen op de radio. Ik heb uiteraard ja gezegd! En ik ben héél blij dat ik upcoming radiotalent Pien Lefranc mee mag sleuren in dit avontuur. Zij barst van de goesting en heeft een moeiteloze naturel waar elke radiomaker jaloers op zou moeten zijn.”

Pien Lefranc: “De Warmste Week hangt nog wat in m’n kleren, maar wat een start van 2022: samen met Sam De Bruyn een spitsblok op Studio Brussel presenteren! Ik heb hier wansmakelijk veel goesting in.”

° Lees verder onder de foto’s

Flo Windey eigen avondblok

Zij ontfermt zich vanaf maandag over haar eigen avondblok. Van 21:00 uur tot middernacht belt ze met luisteraars, ontvangt ze bekende influencers, TikTokkers en dj’s. Waarover ze zelf zegt: “Ik heb superveel zin om de nacht in te duiken met leuke gasten die komen praten over van alles: van muziek en series tot Tinder en openbare toiletten. Ik ben ook heel benieuwd welke gesprekken ik zo laat op de avond kan hebben met luisteraars. Is Madonna beter dan Metallica? Doe je de saus op of naast je frieten?”

Nieuwe faqda

Nog meer nieuws om letterlijk naar uit te kijken: binnenkort start er ook een nieuwe faqda op VRT NU. In de videoreeks gaat Flo iedere week op zoek naar antwoorden die ze zich tijdens het scrollen op het internet stelt. Vragen die je niet meteen in normale FAQ-lijsten terugvindt maar er volgens Flo wel in thuis horen. 


Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Related Post
Studio Brussel: ‘The Chain’ van Fleetwood Mac op 1 in De Tijdloze

De Tijdloze Countdown van Studio Brussel zit erop, en die kent dit jaar een nieuwe Lees verder

Studio Brussel promoveert Vuurland tot nieuwe muziekstream

Een nieuwe dag, een nieuwe radiostream. Het is een boutade, maar heel ver zitten we Lees verder

DWW Radio haalde 3.203.455 euro op

De Warmste Week heeft 3.203.455 euro ingezameld voor het DWW Fonds. Met dat geld kunnen Lees verder

Het kloppende hart van De Warmste Week is DWW Radio

De Warmste Week ging deze ochtend van start, live vanuit Mechelen. Met de slogan ‘Kunnen Lees verder

Extra muzikaal jaareinde: De Tijdloze op radio én tv

Er zijn nog zekerheden in het leven. Op de laatste dag van het jaar hoor Lees verder

‘King of Pop’ trekt StuBru aan de oren

Moulinsart, zeg maar de erfgenamen van het werk van Hergé, zijn er beducht voor. Iemand Lees verder

Studio Brussel: 10 dagen ‘De Jaren Nul’

Studio Brussel doet van woensdag 6 tot en met vrijdag 15 oktober een throwback naar Lees verder

StuBru: Op 1 oktober is het zover

I Want To Dance Again: in een zo goed als uitverkocht Sportpaleis Begin dit jaar Lees verder

Meer over Studio Brussel

Inschrijven
Abonneren op
guest
1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
AlleenOpDeWereld
AlleenOpDeWereld
8 januari 2022 - 11:04 11:04

Waar is De Afrekening gebleven?

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x