RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Studio Brussel: #FokDeBlok met Flo Windey

Duizenden Vlaamse studenten kijken weer tegen examens aan. Reden genoeg voor Flo Windey (foto bovenaan) om vanaf maandag 31 mei vier weken lang voor een blokpauze te zorgen in #FokDeBlok op Studio Brussel. Telkens van maandag tot en met donderdag, van 21.00 uur tot middernacht.

Het wordt een programma boordevol dikke blokschijven, brakke bijlessen maar vooral ongegeneerd ontspannen. Met één doel: iedereen erdoor helpen. En daarbij verleent telkens een gast steun. Julie Vermeire, Lennart van De Mol en Elo Gabias hebben alvast bevestigd.

Voor Flo is de cirkel rond: in 2015 werd ze door Sam De Bruyn ontdekt toen ze voor #FokDeBlok het Snapchat-account van Studio Brussel kaapte. Sindsdien was ze online festivalreporter en maakt ze de online reeksen Flowjob en faqda. Nu presenteert ze met #FokDeBlok haar eerste, eigen radioprogramma. Flo: “Had de blok fokken een vak geweest op school, dan was ik met de grootste onderscheiding geslaagd. Mijn blok was één grote pauze. Handig.”

Niets zorgt voor zoveel afleiding als muziek, en dat moet je Joost Klein – voltijds Nederlandse rapper en inmiddels ook persoonlijke vriend van Flo – geen twee keer zeggen. Maandag releaset hij het nummer ‘Fok De Blok’, hét nummer dat de Vlaamse student door de blok zal helpen. En tijdens de laatste uitzending gaat Flo persoonlijk iemands kot fokken. Eén luisteraar wint een uitzending van #FokDeBlok. Inclusief een pak special guests.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx