RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Studio Brussel: De Zwaarste Lijst is terug 

De Zwaarste Lijst is voor het vijftiende jaar op rij terug op Studio Brussel. Op paasmaandag overstemmen de 66 zwaarste platen opnieuw de paasklokken onder leiding van Thomas Michiels, de zanger van de Mechelse metalband Psychonaut. Samen met Peter Mulders, de bassist van de Vlaams-Brabantse rockgroep Brutus, is hij ook de maker van de nieuwe Studio Brussel-podcast ‘Zware klap’, waarin vooruit wordt geblikt op een maand vol zware gitaren.

Op paasmaandag 10 april overstemmen de 66 zwaarste platen opnieuw de paasklokken. Naar goede gewoonte kiest de luisteraar welke nummers deel uitmaken van deze lijst. Eindigt Brutus dit jaar weer op 1 met ‘All Along’? Of is de troon voor iemand anders bestemd? Stemmen op de drie zwaarste platen kan vanaf nu via Stubru.be

Podcast ‘Zware klap

Wat krijg je als je de zanger van Psychonaut en de bassist van Brutus uit hun tourbus haalt en samen achter de microfoon zet? Zware klap! Deze nieuwe podcast is een vooruitblik op een maand vol zware gitaren. Elke eerste maandag van de maand klappen Thomas Michiels (foto bovenaan- rechts) van Psychonaut en Peter Mulders (foto bovenaan – links) van Brutus zich samen met twee bekende liefhebbers door al wat er gebeurt in de wereld van de zware muziek. 

Welke bands laten van zich horen? Welke concerten kunnen niet ontbreken in je agenda? Welke releases knallen binnenkort door je boxen? Vanaf maandag 3 april in één en dezelfde podcast, een blik vooruit en achter de schermen. Een voorproefje hoor je nu al op VRT MAX.

  • De Zwaarste Lijst: maandag 10 april van 10:00 tot 19:00 uur.
  • Zware klap: vanaf maandag 3 april elke eerste maandag van de maand op VRT MAX.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx