RadioVisie

  • .
    Heynen
    .
Heynen

StuBru: tweede Belgische concertavond (video)

Eind maart lanceerde Studio Brussel de hashtag #ikluisterbelgisch om de vaderlandse muziekscene een hart onder de riem te steken. Er volgde ook een programma met nieuwe Belgische muziek en een nieuwe digitale stream waar non-stop naar muziek van eigen bodem te horen is.

Onder het mom: ‘Als de luisteraars niet naar een concert kunnen, brengt Studio Brussel het concert naar de luisteraars’ werd op vrijdag 24 april ook, voor het eerst #ikluisterbelgisch Live, georganiseerd. Het concept? Een online concertavond met live optredens van Belgische artiesten. Onder meer Selah Sue, Blackwave, Netsky en Brihang passeerden de revue.

Na de eerste editie, waarbij in totaal bijna 200.000 kijkers interactief mee volgden, kondigde Studio Brussel vandaag een vervolg aan. Volgende week, vrijdag 15 mei, wordt opnieuw een online concertavond georganiseerd met tal van Belgische artiesten die live gaan spelen vanuit hun eigen woonkamer, slaapkamer, tuinhuis of keuken. 

Meekijkers maken kans om in de ‘golden circle’ terecht te komen, want tijdens het programma kan iedereen interactief meedoen. Zo dansten heel wat kijkers én Studio Brussel-presentatoren vorige keer in beeld mee op muziek van Yong Yello, Glints, Compact Disk Dummies en vele anderen.

De line-up van de tweede editie wordt aanstaande maandag 11 mei bekendgemaakt. Meekijken en -luisteren kan op vrijdag 15 mei vanaf 20:30 uur op de Facebook-pagina van Studio Brussel. Hoogtepunten van de eerste #ikluisterbelgisch Live, zijn te bekijken op VRT NU.

Yong Yello — Als Ge Slaapt

Yong Yello bracht samen met zijn huisgenoot Glints zijn single 'Als Ge Slaapt' tijdens #ikluisterbelgisch live.Herbekijk alle hoogtepunten op VRT NU: http://bit.ly/ikluisterbelgischlive

Posted by Studio Brussel on Tuesday, April 28, 2020
Netsky — #ikluisterbelgisch live

Gisteren, tijdens #ikluisterbelgisch live, wou het internet even niet meewerken dus de volledig Belgische set van Netsky hadden jullie nog te goed.Perfect als opwarmer voor – een ongetwijfeld wilde – zaterdagavond.

Posted by Studio Brussel on Saturday, April 25, 2020


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx