RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

StuBru: twee nieuwe muziekstreams (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het voorjaar van 2020 lijkt zich in de radiodagboeken te gaan nestelen als dat van de eindeloze rij muziekstreams die werden gelanceerd. DPG Media deed het, VRT lijkt niet meer te stoppen. Vandaag is Studio Brussel aan zet.

Met Hooray en Bruut kunnen luisteraars non-stop hiphop of stevige gitaren ontdekken en beluisteren. Volgens de zender moeten deze extra streams het StuBru-pakket vervolledigen. Ook De Tijdloze en #ikluisterbelgisch maken er reeds deel van uit.

Hooray en Bruut

Hooray is al langer hét hiphopmerk van Studio Brussel. Zo was er afgelopen donderdag nog de ‘Hooray 100’, de lijst met de honderd beste hiphopnummers volgens de luisteraars. Met de nieuwe muziekstream voorziet men nu ook in non-stop puur de beste hiphop.

Het format bestaat uit zowel de meest legendarische als de nieuwe hiphop tracks. Van Denzel Curry, Blue Same over A$AP, Future, Kendrick en Stormzy. Bruut wil de luisteraars op z’n beurt, op elk moment van de dag, een energieboost geven. Stevige, rauwe gitaren van onder ander Stake, The Chats, Ramones over QOTSA, Idles en Mastodon… 

25 jaar Graspop in Bruut

Wie stevige gitaren zegt, denkt ook aan Graspop Metal Meeting. Het festival blaast in juni maar liefst 25 kaarsjes uit en ook Studio Brussel viert mee. Het weekend van 20 juni staat Bruut een weekend lang in het teken van een kwarteeuw Graspop.

Ook in het reguliere radioschema van Studio Brussel krijgen Bruut en Hooray een plaats. Op zondagavond tussen 18:00 en 20:00 uur is er telkens een selectie van Bruut. Hooray is er van maandag tot en met donderdag tussen 19:00 en 20:00 uur, op Studio Brussel.

° Voor beide streams kan je terecht via stubru.be of de app van Studio Brussel.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Studio Brussel

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx