RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

StuBru: Op 1 oktober is het zover

I Want To Dance Again: in een zo goed als uitverkocht Sportpaleis

Begin dit jaar had Studio Brussel één groot nieuwjaarsvoornemen. Opnieuw dansen. Over minder dan één maand is het zover. Vrijdag 1 oktober 2021. Dan gaan in Vlaanderen de clubs en discotheken opnieuw open. En ook Studio Brussel laat iedereen opnieuw dansen. Samen met alle luisteraars, en met The Subs in het Sportpaleis van Antwerpen. Een gigantische rave. De verzilvering van ieders knaldrang.

The Subs releasden eind vorig jaar de dancetrack ‘I Want To Dance Again’, een nummer dat ontstond in de lockdown en duidelijk een snaar raakte bij het grote publiek. De song was één van de meest aangevraagde nummers van Beats of Love tijdens De Warmste Week. Studio Brussel en The Subs sloegen meteen de handen ineen en motiveerden de luisteraars om zich aan de maatregelen te houden. Nu de restricties het toelaten om weer ‘en masse’ te dansen, is er I Want To Dance Again in het Sportpaleis.

Ook in de rest van Vlaanderen zal er gedanst worden, want op vrijdag 1 oktober mogen clubs en discotheken opnieuw open. Onder meer Versuz (Hasselt), Charlatan (Gent), Radar (Lokeren), Labyrinth (Hasselt) plannen te feesten onder de I Want To Dance Again-vlag. De line-up is een work in progress. Het Sportpaleis zit bijna vol. De allerlaatste tickets en meer info vind je via StuBru.be.


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx