RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

StuBru: nieuwe app, StuBru Select en UNTZ (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Studio Brussel lanceerde vandaag een gloednieuwe mobiele app met een flink aantal extra functies. Tegelijk wordt een vijfde digitale muziekstream gestart: UNTZ, met non-stop beats. Met de nieuwe app heb je Studio Brussel – voor wie dat verkiest – nog iets meer bij de hand. De mogelijkheden: luisteren, kijken of  kiezen voor één van de vijf digitale muziekstreams. 

De vers gelanceerde digitale muziekstream werd UNTZ gedoopt. Non-stop beats, van house tot electro en van techno tot drum-‘n-bass. Eerder waren er al De Tijdloze, Bruut, Hooray en #ikluisterbelgisch. Te horen via stubru.be of de app van Studio Brussel. Via het nieuwe StuBru Select herontdek je radiofragmenten, en er is ook het podcastaanbod van de zender. 

Jan Van Biesen (nethoofd): “Studio Brussel heeft een sterke reputatie op het vlak van digitale vernieuwing. Onze nieuwe app is nu een volgende stap vooruit zodat al onze gebruikers van ons volledig aanbod op een toegankelijke én meer gebruiksvriendelijke manier kunnen genieten.”

* De video werd opgenomen in een Gentse nachtwinkel, de figurante is Conchita (de 80-jarige toiletdame van Fuse Brussel) en het hoofdpersonage draagt een outfit van het Belgische modelabel LEO.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Studio Brussel

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx