RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

StuBru lanceert non-stop stream #ikluisterbelgisch

Ook de Belgische muziek kreunt onder de crisis. Op initiatief van Studio Brussel deelden daarom sinds vorige week duizenden mensen hun favoriete Belgische platen met #ikluisterbelgisch. Vanaf vandaag kunnen luisteraars ook 24/7 terecht op een non-stop digitale stream.

Studio Brussel is al jaren een motor voor muziek van eigen bodem met initiatieven als ‘De Nieuwe Lichting’ en ‘Eigen Kweek’. Bovendien kleurt de reguliere playlist het jaar rond voor een vierde tricolore. Sinds deze ochtend kan iedereen nu ook non-stop nieuwe Belgische muziek ontdekken en beluisteren via de pop-up stream #ikluisterbelgisch. 

Ook het reguliere radioschema wordt aangepast. Op zaterdag en zondag horen luisteraars telkens een selectie van de nummers tussen 12:00 en 13:00 uur. Iedereen kan voor #ikluisterbelgisch 24/7 terecht via stubru.be of de app van Studio Brussel.

° Het VRT-station lanceerde vorige week ook een online artikelreeks over de impact van corona op Belgische muzikanten, concertzalen en platenfirma’s. Lees hier het dossier Corona besmet de Belgische muziek.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx