RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
Heynen

StuBru: Eva & Max presenteren de vooravond

Een nieuw seizoen, een nieuw geluid. Vanaf maandag 28 september keert Eva De Roo, na een zomer moederschapsrust, terug naar de vooravond op Studio Brussel. Ze komt echter niet alleen maar neemt Max Vryens mee. Een nieuw gezicht bij Studio Brussel, dat voortaan Eva zal vergezellen tussen 16:00 en 19:00 uur. Samen gidsen ze als Eva & Max alle luisteraars door de avondspits.

Eva De Roo: “Goesting om weer radio te maken! Ik heb de luisteraars gemist, de uren vol goede muziek, de spanning van elke dag de beste verhalen te vertellen en zelfs de files – dat laatste is keihard gelogen -. Ik kijk er enorm naar uit om Max op jullie los te laten: een extra dosis energie om de avondspits het lekkerste ooit te laten klinken!”

Max Vryens: “Een nieuwe werkplek is toch altijd wat aanpassen. Maar los van de eerste twee dagen, en die keer de derde dag, ben ik niet gepest. Gisteren hebben ze zelfs mijn potje yoghurt niet in de vuilbak gegooid… Zonder zever: ik kom terecht in een topteam, met warme collega’s, en ik ben heel fier dat ik samen met Eva de luisteraars naar huis, of toch vanachter hun laptop, en naar elders mag begeleiden. Zin in!”

Max (29) is voormalig redacteur van het programma ‘De Wereld van Sofie’ op Radio 1. Hij woont in Antwerpen, heeft geen huisdieren, is een grote fan van croque monsieur (zonder hesp), een liefhebber van jeansbroeken en heeft snel koude tenen… 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx