RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

StuBru: en toen was er enkel nog Fien

Toen de najaarsprogrammering van Studio Brussel van start ging – precies negen dagen geleden – deden ze dat met een compleet team van presentatoren. Op 6 september werd de ploeg herleid tot twee individuen toen enkele medewerkers van de VRT-radiozender positief testten op corona. En deze ochtend moest Fien Germijns alle meubelen in haar eentje zien te redden.

Een ietwat aparte en groggy start deze ochtend om 06:00 uur. Geen Michèle Cuvelier, één van de twee overblijvers na de quarantaine-ingreep, maar wel avondblok-collega Fien Germijns (foto bovenaan). “Ik moet hier zelf nog even de shining star worden, want ik kom uit een diepe slaap. Ik ben net wakker gebeld. Ik heb vernomen dat Michèle zich niet zo lekker voelt”, legde Germijns uit. Dat bellen gebeurde zelfs heel ambachtelijk, want collega Violette gebruikte daarvoor letterlijk de bel van de voordeur.

De ploeg van Studio Brussel zit momenteel in quarantaine, nadat er de voorbije dagen vastgesteld is dat drie medewerkers met het coronavirus besmet zijn. Onder hen presentator Joris Brys en de vriend van Cuvelier die ook voor StuBru werkt. Door de quarantaine werd de programmatie op z’n kop gezet. De twee mobiele studio’s waarover de zender beschikt werden voor de deur van Michèle en Fien geparkeerd.

Concreet houdt dit in dat Michèle Cuvelier het ochtendblok vanuit haar woonkamer presenteert en Fien Germijns thuis het avondblok aan elkaar praat. De rest van de dag wordt er non-stop muziek gedraaid. Hoe het deze avond zal klinken en hoe de komende dagen eruit zullen zien, is nog koffiedik kijken.

Fien Germijns vanochtend op Instagram. Ook deze ochtend aan het werk gezet, nà haar avondshift van gisteren


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Studio Brussel
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx