RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

StuBru De Tijdloze op DAB+ gaat praten in 2022

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Hoeveel landelijke DAB+-radiostations zijn er momenteel Vlaanderen? Het tempo is gezapig, maar toch worden dat er steeds meer. Edoch als we het woord ‘radio’ zouden schrappen van ieder initiatief waarbij enkel non stop muziek te horen is, dan zou het antwoord al minder lastig zijn. Daarom dat we dit bericht over Studio Brussel met genoegen omarmen.

Studio Brussel versterkt dit jaar het aanbod op het digitale StuBru De Tijdloze met een dagelijks ochtendprogramma met Roos Van Acker, en specials rond verjaardagen met Stijn Van de Voorde. Eindelijk een ‘zender’ die de monotone muziekstroom doorbreekt en het verschil met een Spotify en co-lijst en echte radio lijkt te begrijpen. Een voorzichtige start, weliswaar.

Op maandag 1 november maakte StuBru De Tijdloze de stap van een online muziekstream in de eigen app en website naar een volwaardig kanaal op DAB+. De voorbije twee weken werd afgeteld naar het nieuwe jaar met De Tijdloze Countdown. Vanaf volgende week hebben fans van een mooie, dagelijkse afspraak op het bewuste kanaal.

Jouw Tijdloze Ochtendradio, met Roos Van Acker

Roos Van Acker – die afgelopen vrijdag voor de achttiende keer Studio Brussels eindejaarslijst De Tijdloze 100 presenteerde – maakt vanaf maandag 10 januari de luisteraar wakker tussen 08:00 en 10:00 uur. Zij krijgen ook een speciaal plaatsje in de show, want ze mogen Tijdloze platen aanvragen die op de bewuste dag enige betekenis voor hen hebben. Van de openingsdans op hun huwelijksverjaardag tot het favoriete nummer van hun jarige vriend.

Jouw Tijdloze 75, met Stijn Van De Voorde

Ook Stijn Van de Voorde zal te horen zijn op StuBru De Tijdloze. Hij viert jarige artiesten en kan meteen starten met een heel grote: David Bowie. Het Britse icoon zou komende zaterdag 8 januari 75 geworden zijn en dus draait Stijn de Tijdloze 75 van David Bowie volgens de luisteraars. Zij kunnen hun favoriete plaat doorsturen, en de meest gekozen nummers worden zaterdag, vanaf 10.00 uur, gedraaid. Bekende en minder bekende fans vertellen ook waarom Bowie voor hen zo Tijdloos is.

Stijn Van de Voorde: “Als je verschillende decennia David Bowie door elkaar schudt, klinkt dat verrassend gevarieerd en best spannend, zowel voor de kenners als de leken. Zeven uur tijdloos viben op David Bowie? Dit wordt een zaterdag om nooit te vergeten.”


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Ghettoblatsre
Ghettoblatsre
4 januari 2022 - 18:06 18:06

Ik luisterde soms via de stream naar de tijdloze. Sinds die te ontvangen is via DAB luister ik er elke dag naar. Ik zie er dan ook naar uit dat Roosje hier gaat presenteren

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx