RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
Heynen

Stemmen voor NPO 3FM ‘Festival Top 999’

Ook al is de festivalzomer alles behalve gegarandeerd, één ding is zeker: de ‘3FM Festival Top 999’ gaat dit jaar in Nederland wel door. 3FM-dj Sander Hoogendoorn heeft vrijdag jongstleden de stembus geopend in zijn ochtendshow. Stemmen kan hier tot aanstaande vrijdag 28 mei om 16:30 uur. De lijst is te horen van vrijdag 4 juni 10:00 uur tot vrijdag 11 juni 18:00 uur. 


De ‘3FM Festival Top 999’-stemmers maken kans op het Gouden 3FM Festivalbandje. De winnaar gaat samen met 3FM naar verschillende grote festivals dit jaar en volgend jaar, zoals Paaspop, Pinkpop, Best Kept Secret en Lowlands. 

Zomerfeest

Sharid Alles (zendermanager 3FM): “Natuurlijk hopen we dat er deze zomer zoveel mogelijk festivals doorgaan. Iedereen is er hard aan toe dat er weer iets meer kan; uiteraard alleen als dat verantwoord is. Wij nemen vast een voorproefje op hopelijk een hele mooie zomer: met de 3FM Festival Top 999 bouw je op je balkon of in je tuin de perfecte setting om helemaal in de festivalstemming te komen.” 

 Kampvuursessies

3FM staat van vrijdag 4 juni tot en met vrijdag 11 juni volledig in het teken van festivals. Van 10:00 tot 18:00 uur is de ‘3FM Festival Top 999’ te horen met de beste festivaltracks, maar ook buiten die uren dompelen we ons onder in het festivalleven. Samen met de luisteraars halen de dj’s herinneringen op aan eerdere popfestivals en wordt er dagelijks een pubquiz rond dit thema gespeeld.

Elke avond zijn er kampvuursessies te horen met live muziek van diverse artiesten uit binnen- en buitenland. En ook stelt elke avond een andere festivaldirecteur een uur radio samen, alsof het gaat om het programmeren van een festival. 


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx