RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Stef uit ‘Cupido Ofzo’ op bezoek bij… Stef van PROS

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Stef Geeraerts (foto bovenaan), bekend van ‘Cupido Ofzo’ was onlangs te gast in ‘Goud in de avondspits’, het programma van Stef Leeuwenaert op PROS. Hij kwam langs om er onder meer over zijn podcast te vertellen. In de eerste aflevering van ‘Hoe Is Het Mogelijk’ blikte Geeraerts terug op zijn deelname aan het VTM-programma.

Duidelijk werd dat zijn nieuwe podcasts over leven met een beperking zal gaan. In de tweede aflevering staat praatgast Lieze centraal. Zij zit in een rolstoel. Er was een werkstage gepland bij een bedrijf, maar toen ze zou starten, bleek ze niet naar binnen te kunnen.

“Ik ben met de podcast begonnen omdat ik na mijn deelname aan Cupido Ofzo nog meer heb ingezien dat er nood is om mensen te vertellen over de uitdagingen van leven met een beperking. Er zijn in de maatschappij nog veel dingen die niet aangepast zijn aan mensen met een beperking. Als ik bijvoorbeeld niet met de auto zou kunnen komen, dan zou ik hier niet geraken”, laat hij noteren bij HLN.be.

Radiomaker Stef Leeuwenaert had zijn naamgenoot uitgenodigd in de studio. “Wij hebben twee dingen gemeen: we hebben dezelfde naam dj-naam in mijn geval en dezelfde passie. Ik had Stef gezien in ‘Cupido Enzo’ en wou hem toen al naar onze studio halen, maar toen het programma nog liep, kon dat niet. Als we bij PROS iets voor het goede doel kunnen doen, dan twijfelen we niet. Misschien doen we in de toekomst nog wel iets voor mensen met een beperking.”

Stef Geeraerts blikt tevreden terug op zijn bezoek aan  PROS: “Het was heel fijn. Radio maken is altijd plezant. Zeker als er aandacht gaat naar mensen met een beperking. Voor hen is het belangrijk dat er met hen wordt gepraat en mensen gewoon doen tegen hen. Het moet niet altijd schattig en lief zijn.” (Claudia Van Den Houte-HLN)

° De podcasts van Stef zijn te beluisteren via Spotify, iTunes of hoeishetmogelijk.be.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx