RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Startschot De Warmste Week in Mechelen

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen

Vanochtend presenteerden Peter Van de Veire (MNM) en Fien Germijns (Studio Brussel) samen vanop de Grote Markt in Mechelen ‘De Warmste Ochtendshow’. Het startschot van een nieuwe editie van de VRT-solidariteitsactie ‘De Warmste Week’. Het programma was simultaan te beluisteren op beide publieke zenders en te bekijken op Eén. Liefst 21 jongerenambassadeurs van ‘De Warmste Week’ kleurden een levensgrote vlam in, al jaren het symbool van de actie.

‘De Warmste Week’ kiest vanaf dit jaar voor een nieuwe aanpak en staat helemaal in het teken van één thema, dat volop leeft in onze maatschappij. Dit jaar is dat ‘Kunnen zijn wie je bent’. Voor veel mensen is dat allesbehalve vanzelfsprekend. Daarom worden non-profitorganisaties opgeroepen om projecten in te dienen die dat mogelijk maken. Dit jaar wordt wederom een beroep gedaan op heel Vlaanderen om geld in te zamelen. Dat komt terecht in het ‘DWW Fonds’, dat vervolgens een selectie maakt uit alle ingediende projecten. Ook al is het centrale thema door jongeren aangevuurd, het fonds zal initiatieven voor iedereen selecteren, jong én oud. 

‘De Warmste Week’ vindt dit jaar plaats van 18 tot 24 december in Mechelen met ‘DWW Fest’: een groot stadsfestival met DWW Radio (Studio Brussel en MNM maken een week lang samen live radio), muziekoptredens, workshops, voorstellingen en nog veel meer. De volgende jaren verhuist ‘DWW Fest’ naar Brugge en Hasselt.

° Meer informatie over De Warmste Week 2021 vind je hier. En maak hier kennis met de 21 jongerenambassadeurs van DWW21.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx