RadioVisie

  • .
    .

Stadsradio Halle herdenkt Paul Severs

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Morgen, vrijdag 9 april, is het alweer twee jaar geleden dat zanger en presentator bij Radio Mi Amigo (1974) Paul Severs totaal onverwachts overleed. Stadsradio Halle laat dit niet ongemerkt voorbijgaan. De Vlaams-Brabantse stad en de betreurde artiest hebben nu eenmaal banden die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Het Stadsradio Halle duo Kris Baert en Ben Braillard hebben hun hele ziel en vooral veel muziek en babbels in een special gelegd die tussen 13:00 en 16:00 uur wordt uitgezonden. Severs had een interessante carrière van diep in de jaren 60 tot op de dag van zijn overlijden, 9 april 2019. In het programma wordt gepraat met mensen die Paul goed hebben gekend.

Zoon Christophe komt langs met zangeres Nina Butera. Zij vertellen in het eerste uur wie Paul voor hen was en wat hij voor zijn publiek betekende. Nina Butera zingt ook één van zijn grote hits. In het tweede uur bellen Baert en Braillard onder andere met zanger-collega Garry Hagger. In het slotuur doet ook collega Jo Vally zijn verhaal.

Tussendoor zitten tal van unieke klankfragmenten van Paul Severs uit diverse programma’s van de Halse Stadsradio, waarin hij te gast was. Op de dag van de begrafenis had Kris Baert ook een aantal gesprekken met vooraanstaande Vlamingen, die herinneringen aan Paul ophaalden. Tussendoor draaien Baert en Braillard alleen maar platen die met Severs te maken hebben. Het laatste uur wordt afgerond met een Paul Severs Top 5, gekozen door de luisteraars.

° Stadsradio Halle zendt uit op 105.6 FM en is wereldwijd te beluisteren én bekijken via Stadsradio Halle.be


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx