RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Stad Dendermonde en TROS FM samen ‘on tour’ met Marcel Vanthilt

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

In Dendermonde ging vanochtend ‘TROS on Tour’ van start, een gelegenheidssamenwerking van TROS FM, Flexivent en stad Dendermonde. Zeven dagen, dus tot en met zondag 2 mei, lang wordt dagelijks tussen 10 en 12 uur positieve radio gemaakt voor Dendermonde, rechtstreeks vanuit de mobiele studio van Flexivent.

Het initiatief komt van de Dienst Toerisme en Stadspromotie. Die zoekt in deze tijden van covid19 naar andere manieren om Dendermondenaren fijne belevingen te bieden.

De positieve verhalen komen uit het bedrijfsleven, middenstand, jeugd, zorg en verenigingen. Voor de presentatie werd zowaar Marcel Vanthilt ingehuurd voor de weekdagen. In het weekend wordt het programma verzorgd door Jeroen Gorus en Dany Van Steen.

Als eerste locatie kwam vanmorgen de Brouwerij Vicaris aan de beurt. Later deze week kampeert de mobiele studio aan het Scheepvaartmuseum in Baasrode, het Óscar Romerocollege, het woonzorgcentrum Hof ter Boonwijk en Restaurant Appelsveer. In het weekend zal de mobiele studio de kerkpleinen aandoen van de Dendermondse deelgemeenten Mespelare, Oudegem, Schoonaarde en Grembergen.

  • Te beluisteren op 105.2 FM, 106.3 FM en via livestream op trosfm.be
TROS on TOUR – Radio met een positief verhaal

Maandag 26/4 start TROS on TOUR, een programma met een positief verhaal, dagelijks live vanop een andere lokatie in Dendermonde.Presentatie Marcel Vanthilt, Jeroen Gorus en Dany Van Steen.Volg deze uitzendingen vanaf 10u00 tot de middag vanaf maandag 26/4 t.e.m. zondag 2/5106.3 fm, 105.2 fm en https://trosfm.be

Posted by TROS FM on Wednesday, April 21, 2021

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx