RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Sport FM Continu klaar voor nog eens 8 jaar (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De lokale radio van Hoeselt en Tongeren, Sport FM Continu bestaat in 2019 alweer 38 jaar. Tijd voor een update dus met een nieuw geluid, ieder uur professioneel nationaal nieuws, gemixt met lokale informatie en interviews. Ook het jingle-pakket is verrassend moderner geworden.

“We mikken op een aangenaam luistergenot, onze studio alsook automatisering zal vanaf februari grondig vernieuwd worden”, verklaart voorzitter Wim Brepoels. Na bijna vier decennia mikt deze bekende radio uit de gemeente Hoeselt nog altijd op thema-programma’s in de avonduren. Zo zenden ze het enige rockprogramma in de regio uit en ondersteunen ze de promotie van evenementen zoals ‘Fumprock’ in Diepenbeek.

Bruno Willems en John Van Luijk presenteren het inmiddels bekendere rockprogramma ‘Sport Rocks’, waardoor ze bekende figuren in het lokale rocklandschap van Limburg zijn geworden. Rockmuziek en vooral lokaal talent staat er in deze uitzending centraal.

Op zondag is er, alweer sedert 1981, ook nog altijd ‘U vraagt wij draaien!’ met Wim Brepoels, één van zeldzame populaire verzoekprogramma’s uit de regio. Wim en telefonist Danny hebben al jaren een vast luisterpubliek tussen 12:00 en 14:00 uur.De telefoon staat steeds rood gloeiend.

“We pakken sinds januari 2019 ook uit met een nieuw sport- en evenementenprogramma op zondag. Met de bekende naam ‘Sport FM’ mag dat niet ontbreken’ (lacht), aldus programma-verantwoordelijken Ronald Colson en Robby van Beverdael. De ‘Zondagsshow’ met Steve Meert staat garant voor nog meer lokale informatie en alle sportnieuwtjes uit de ruime omgeving.

Met andere woorden; dit lokale radiostation klaar voor de komende acht jaar.

° Sport FM Continu

° Foto bovenaan: Brent Van Lancker, Christophe Geelen en Wim Brepoels (voorzitter)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx