RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Spaans boek over Radio Mi Amigo straks in het Nederlands?

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vorig jaar verscheen het Spaanstalige boek ‘Radio Mi Amigo – El somni de Sylvain Tack’ over de invloed van deze zeezender op de Spaanse badplaats Playa de Aro. Het werk werd geschreven door Joan Perich (foto bovenaan) en uitgegeven door het gemeentebestuur van Playa de Aro. Zeezenderkenner Douwe Dijkstra werkte aan het boek mee. De uitgave is bijna uitverkocht.

Douwe ging de afgelopen maanden voor de gemeente na of er voldoende belangstelling zou bestaan voor een Nederlandstalige of Engelstalige versie. De inventarisatie werd onder andere gehouden middels berichten bij RadioVisie, Radio Trefpunt, het Offshore Radio Forum en MediaPages. En er blijkt zeker belangstelling te zijn voor een Nederlandstalige editie. Een Engelstalige publicatie is vrijwel uitgesloten. Douwe heeft deze informatie inmiddels teruggekoppeld naar het lokale gemeentebestuur.

Douwe Dijkstra: “Het gemeentebestuur van Playa de Aro heeft in principe een budget om het boek in 2022 in de Nederlandse taal uit te brengen maar houdt momenteel nog een slag om de arm in verband met de Covid19-kosten in de badplaats. Meer nieuws volgt zo snel als mogelijk. De vierhonderd gedrukte exemplaren van het Spaanstalige boek zijn op een paar na verkocht. Voor eventuele belangstellenden heb ik nog een paar exemplaren over. Wie interesse heeft kan me een mail sturen: albatrosstudio@gmail.com”. (Mediapages)


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Ricky
Ricky
3 mei 2021 - 17:48 17:48

Prachtige foto, alleen jammer dat het voorbij is. Sylvain en zijn schip…
Het waren mooie herinneringen aan die tijd, “muziek vanaf de vrije Noordzee”, “muziek van de vrije vogel” zoals men vaak zei. Ik samen met vele anderen mis die tijd, ook de verhalen in de pers van het kat en muisspel met de justitie, ik juichte toen de justitie in het zand (water) beet en de bevoorrading hen te slim af was..
Het was soms wel anders dat weet ik wel, maar men bleef toch doorgaan….
Bedankt Sylvain en uw medewerkers, bedankt voor wat U ons gegeven hebt

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx