RadioVisie

  • .
    .

Soniq Awards 2023: dit is de jury

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De achtkoppige jury van de Soniq Awards 2023 is bekend gemaakt. De wedstrijd waarbij merken bekroond worden die zich in het afgelopen jaar auditief onderscheiden hebben, is inmiddels aan zijn vierde editie toe. Er worden prijzen uitgereikt in vier categorieën. VIA, de Belgische Vereniging van de Audiovisuele Media is de organisator.

Naast de oorspronkelijke ‘Sonic Branding’ is er met ‘Best Use of Radio’ aandacht voor het gebruik van radio als motor voor commercieel succes. Met ‘Best Innovation in Audio’ wil VIA vernieuwende initiatieven in het brede domein van audio in de spotlight brengen. Tot slot wordt er in ‘Best Branded Audio content’ gezocht naar merken die zich positioneren via de inzet van audio content (on demand of lineair).

De juryleden brengen verschillende competenties aan, elk vanuit een andere invalshoek. Er zitten zowel creatieven, producers, adverteerders, radiomensen, agency- als verenigingsprofielen bij. De juryvoorzitter is zoals vorig jaar Paul Wauters (auteur, creatief directeur). De andere namen van de achtkoppige jury zijn: Kim Beyns (NGroup), Leen Renders (Geluidshuis), Zaki Lahbib (UBA) , Myriam Maes (FamousGrey), Thierry Mars (Egta), Catherine Ducamp (BNP Paribas Fortis) en Hakim Zemni (Insites Consulting).

De Soniq Award 2023 winnaars zullen worden bekend gemaakt op 16 februari 2023 tijdens Soniq – The Audio Celebration’ die online zal doorgaan. De deadline voor het insturen van dossiers is op 19 januari, middernacht. Alle info over de awards kan is terug te vinden op de website van VIA.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx