RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Sofie van Willy gaat naar ‘Fabriek Belgique’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Aanstaande maandag 30 augustus schiet het nieuwe radioseizoen bij Willy uit de startblokken. Nieuw in de programmering is op woensdagnamiddag van 16:00 tot 18:00 uur ‘Fabriek Belgique’ met Willy-dj Sofie Engelen.

“De afgelopen jaren heb ik zowat alle Belgische bands, klein en groot, voor mijn microfoon gehad: op festivals, in de radiostudio, op wedstrijden als Humo’s Rock Rally. En ik hou van ze allemaal (lacht)”, aldus Sofie Engelen (foto boven).

Het is dus super om vanaf nu elke woensdagmiddag twee uur lang enkel bands van eigen bodem te draaien in ‘Fabriek Belgique’.  We spelen sowieso al veel Belgische muziek op Willy, maar in dit programma zal ik nog een stapje verder gaan door de bands die het hopelijk gaan maken de eerste keer op de radio te laten horen.”

Verder gaat Willy voor dezelfde formule: Wim Oosterlinck in de ochtend (06:00-10:00 uur), Sofie Engelen (10:00-13:00 uur) en Annelies Orye tijdens de kantooruren (13:00-16:00 uur). Daarna volgen de ‘smaakmakers’ (16:00-18:00 uur). Dat zijn die dj’s die carte blanche krijgen en onder de vlag ‘Music Matters’ hun liefde en passie voor muziek overbrengen naar de luisteraar.

Op maandag is Marcel Vanthilt te horen met de M-Show. Dinsdag is er Stijn Meuris met Meurissey, woensdag Fabriek Belgique met Sofie Engelen, donderdag Staalhard met Andries Beckers en vrijdag sluit Cedric Maes de week af met The Best Songs In The World. 

Op zaterdag kruipt Jan van den Bossche tussen 11:00 en 13:00 uur achter de microfoon tijdens Class X en op zondag horen luisteraars Iwein Segers in dat tijdslot met Slacker Station. 


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Willy

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx