RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Slayer heerst in allereerste Staalhard 100

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Willy-luisteraars geven meeste stemmen aan ‘Angel Of Death’

Kerstdag zal nooit meer hetzelfde zijn, en dat heeft niks met één of ander virus te maken, maar wel omdat dit vanaf nu de dag is dat Willy de ‘Staalhard 100’ uitzendt. Andries Beckers en Sofie Engelen presenteerden gisteren, vrijdag 25 december, negen uur lang deze hitlijst waarin de honderd beste metal-platen op een rijtje werden gezet.

Sinds september presenteert Beckers elke donderdag het programma ‘Staalhard’, dat op korte tijd al op een groep trouwe fans en luisteraars kan rekenen. “Elke week laat ik in ‘Staalhard’ horen dat metal méér is dan Iron Maiden, Metallica en Slayer. En dat zien we nu ook terug in de songs die onze luisteraars in deze ‘Staalhard 100’ gestemd hebben. Het was fantastisch om te zien hoeveel er gestemd is op deze eerste lijst, we zagen en hoorden dat er in onze Belgische metal scene flink opgeroepen werd om te stemmen.”

° Meer onder de foto’s

‘Angel Of Death’ van Slayer kreeg de meeste stemmen van de luisteraars, Belgische trots Channel Zero volgt met ‘Black Fuel’ en ‘Walk’ van Pantera vervolledigt de top drie. Naast Channel Zero staan er met Amenra en Steak Number Eight / Stake nog twee andere Belgische bands in de top tien.

Top 10 van de Staalhard 100:

01 Slayer – Angel Of Death
02 Channel Zero – Black Fuel
03 Pantera – Walk
04 Amenra – A Solitary Reign
05 Metallica – Master Of Puppets
06 Tool – Schism
07 Iron Maiden – Fear Of The Dark
08 Gojira – Stranded
09 Steak Number Eight – The Sea Is Dying
10 Slipknot – Wait And Bleed

De complete lijst is te bekijken op de website van Willy, waar je ook de volledige Staalhard 100-uitzending kan herbeluisteren. Voor wie alleen de honderd songs nog eens wil horen, is er een Spotify playlist/


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Willy

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx