RadioVisie

  • .
    .
Heynen

Sinterklaasradio in veelvoud

Sinterklaas en Nederland… het is een raar verhaal (geworden). Al draait het minder om de goedheilig man zelf, dan wel om zijn hulpjes. Al vele jaren op rij kijkt de wereld verbaasd toe hoe voor- en tegenstanders van zijn ‘Pieten’, elkaar letterlijk in de haren vliegen onder motto: zwart, minder zwart, geen zwart…

Gelukkig wordt die heisa voor een flink deel gecompenseerd door de goednieuwsshow rond de vele ’Sinterklaasradiostations’ die het land rijk is. Ook nu zorgt de komst van de grote kindervriend voor diverse kanalen waar enkel de ‘juiste’ muziek, te horen is. Vorige week is SinterklaasRadio gestart via internet; 24/7 de grootste Sinterklaashits. Met op het hele uur het meest recente Sinterklaasnieuws. Daarnaast is er ook Sint FM, eveneens uitsluitend – wereldwijd – via het wereldwijd web te horen. 

Sky Radio ging van start met het popup station Hits van Sint. “Luisteraars kunnen tot en met Pakjesavond genieten van een gevarieerd aanbod, waaronder echte klassiekers, maar ook moderne Sinterklaasliedjes van onder andere Kinderen voor Kinderen, Jochem van Gelder en Juf Roos,” aldus het commerciële radiostation. Te beluisteren via de eigen Sky-website en JUKE.nl. (MediaMagazine)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx