RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Serge Van Gisteren en Jeroen Gorus bij Yesterdayland

En RadioVisie stuurt iemand als VIP naar het festival!

De campagne rond het muzikaal evenement Yesterdayland steekt nog een tandje bij. De grote billboards in heel Vlaanderen en de show op Radio 2 die Peter Verhulst op zondagochtend presenteert waren er al, net zoals een bijzondere tv-campagne op één. Het retrofestival dat zaterdag 24 augustus Bobbejaanland inpalmt met liefst zeven podia en een reeks nationale en internationale sterren, zet nu een eindspurtje in.

Enkele weken geleden berichten we reeds over Yesterdayland’s muziek- en infokanaal online en de app die ontwikkeld werd. Dagelijks worden programma’s verzorgd met de muziek die Yesterdayland de afgelopen twee edities te bieden had en wat er dit jaar mag worden verwacht. Programma’s boordevol oldies, historische feiten en doorspekt met het laatste nieuws over het festival zelf.

De programma’s worden gemaakt door een resem dj’s die elders en eerder hun sporen hebben verdiend in het Vlaamse radiolandschap. Vanaf vandaag komen er twee iconen bij die nog weinig te bewijzen hebben: Serge Van Gisteren en Jeroen Gorus. De eerste heeft een indrukwekkend naamkaartje waarop ondermeer dj, muzieksamensteller, auteur, producer en presentator op staat. Gevolgd door radiostations als: Contact, Antigoon, Donna, Mango, TOPradio, Nostalgie, Stadsradio Vlaanderen. 

Jeroen Gorus is op zijn beurt uitgegroeid tot één van de populairste stemmen van Vlaanderen. Gebeten door de radio-microbe staat ook bij hem een waslijst van zenders op het eveneens indrukwekkende palmares. Gaande van VRM en Contact al over Donna en TOPradio, tot zijn eigen digitaal project ROXX. 

Als VIP naar Yesterdayland met RadioVisie

Jeroen Gorus is de man die vanaf vandaag elk uur te horen zal zijn met extra info omtrent de artiesten en bands. In een nieuwsflash brengt hij wetenswaardigheden en zaken die zullen aangereikt worden door de Hitprofessor. Dagelijks is hij als huisstem van YDL ook te horen bij Stories, bij Telenet (kanaal 40). De YDL-blokken worden uitgezonden van 10:00 tot 14u00 en van 16:00 tot 18:00 uur.

Serge Van Gisteren werd als Hitprofessor in huis gehaald voor de samenstelling van een Top 100. Een lijst met uitsluitend die artiesten en bands die dit jaar op Yesterdayland aanwezig zullen zijn. Luisteraars en kijkers kunnen mee helpen met de samenstelling door hun tien favoriete nummers te sturen naar top10@yesterdayland.be. Lezers van RadioVisie hebben daarbij een flinke streep voor.

Wie zijn of haar persoonlijke lijstje instuurt en daarbij in het onderwerpveld ook de naam ‘RadioVisie’ vermeld, kan ‘Yesterdayland Super De Luxe VIP’ worden. Je vertoeft dan een hele dag op de eerste rij aan de podia én… je kan backstage bij de nationale en internationale sterren. Eten en drinken… doe je ‘for free’! 

Op 15 augustus wordt de luxe winnaar bekend gemaakt. Diegene die uit alle inzendingen het dichtst bij de ultieme Top 10 zit, wint. De volledige hitlijst zal worden samengesteld uit alle inzendingen die de Yesterdayland-redactie zullen bereiken, uiterlijk 10 augustus om 24:00 uur

Heynen

De Top 100 van Yesterdayland zal op donderdag 15 augustus uitgezonden worden via deze kanalen:

• Yesterdayland (online radio & app) tussen 10:00 en 18:00
• STORIES (Telenet Kanaal 40) tussen 08:00 en 16:00
• MENT TV (Telenet Kanaal 37) tussen 16:00 en 24:00
• RTV-TV PLUS (Regionale TV) tussen 10:00 en 18:00
• YDL Kempen (105FM, 105.9FM, 107.3FM) tussen 10:00 en 18:00
• Stadsradio Vlaanderen via 14 FM-frequenties en via DAB+ tussen 10:00 en 18:00


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx