RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Registreren voor ‘De Warmste Week’ kan vanaf nu

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Zij die de handen uit de mouwen willen steken voor ‘De Warmste Week’ dan kunnen hun initiatief vanaf vandaag online officieel registreren. Er is ook meer informatie over deze solidariteitsactie van de VRT terug te vinden. De bedoeling van devernieuwde campagne in de laatste week voor Kerstmis is dat er zich zoveel mogelijk mensen inzetten voor iemand anders, of voor hun favoriete goede doel.

De focus ligt dit najaar op persoonlijk engagement: duurzaam investeren in anderen door zichzelf in te zetten voor een bepaald initiatief. En dat kan in de breedste zin van het woord, want geen idee is te gek. De bedoeling is om dit samen met andere helpende handen te realiseren en zo een verschil te maken voor iemand anders.

De Koning Boudewijnstichting en het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk werken opnieuw samen met de openbare omroep rond dit nieuwe solidariteitsverhaal. De Warmste Week krijgt zijn finale op radio, televisie en online van vrijdag 18 tot en met donderdag 24 december 2020, in het eerste deel van de kerstvakantie dus.


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

2 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Geert Ver Eecke
Geert Ver Eecke
2 september 2020 - 11:16 11:16

Ben amateur- kunstenaar.
Wil graag mijn kunnen ten dienste stellen aan mensen die het kunstwerk van hun leven willen maken.

Don`t copy text!
2
0
Deel hier gerust uw gedachtenx