RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Redders hele zomer lang bij Radio Noordzee

Lokale radio is anders, moet anders zijn, aanvullend, met de focus op de eigen regio. De vijftien medewerkers van de Oostendse Radio Noordzee geven die opdracht kleur via activiteitenkalenders, aandacht voor het plaatselijke dialect, de geschiedenis, de lokale muziekscène, de uitzending van de gemeenteraad en sponsoring van sport-, cultuur- en andere events. Er is elk uur regionaal nieuws en interviews. En daar komt alweer iets bij.

Drie redders zullen bij Radio Noordzee de hele zomer elke dag tips geven voor de badgasten en zwemmers.  Dagelijks komen ook verantwoordelijken van drie toeristische diensten aan het woord. Radio Noordzee wil inwoners en (dag)toeristen immers informeren over veilig baden en strandbezoek. Elke middag om 14:15 uur zullen strandredders Yoshi Rondelez, Eline Rycx en Oliver Vandenabeele (foto bovenaan) informatie geven over het strand, de zee en de reddingsdienst. 

Niet enkel de vlaggen, stromingen en het gebruik van boeien en beachflags komt aan bod. De redders hebben het ook over watersporten, veilig zwemmen, zonnen en de gevaren op het strand. Ze hebben het ook over de werking van de strandreddingsdienst. Het is voor het eerst dat de redders zo uitgebreid aan bod komen.

In deze bijzondere zomer worden luisteraars meer geïnformeerd. De toeristische diensten van Oostende, Bredene en Middelkerke zijn deze zomer ook elke weekdag te horen met tips, activiteiten en weetjes over die gemeenten.  Medewerkers van die diensten hoor je om 10:15, 11:15, 18:15 en 19:15 uur met een dagelijkse tip voor een event, tocht of activiteit op maat van de toeristen en inwoners.

° Te beluisteren op 105.0  FM (aan de kust) en Radio Noordzee 105


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx