RadioVisie

  • .
    .

RAPHA is MNM Rising Star 2020 (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Donderdagavond, 22 oktober 2020, is RAPHA uitgeroepen tot de winnaar van ‘MNM Rising Star 2020’. “Ik ben super blij dat ik dit heb gewonnen! Dit is een kans waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou krijgen. Ik wil iedereen bedanken die op mij heeft gestemd en zeker ook mijn vrienden en familie, zonder hen zou ik hier niet staan. Zelf kan ik het nog steeds niet geloven puur omdat ik het niet had verwacht. Ik ben erg benieuwd naar dit nieuw avontuur vol nieuwe ervaringen. Dit is echt een droom die uitkomt.” 

Wie is RAPHA?

RAPHA is de artiestennaam van Rapha Kuabe Atekaze, ze is achttien jaar en komt uit Hove. Ze studeert Media en Entertainment Business. Een vriendin schreef haar vorig jaar in voor de nieuwe editie van ‘Rising Star’. Als tiener volgde ze een musicalopleiding maar ze stond nog nooit alleen op een podium. Dankzij deze wedstrijd stond ze voor haar eerste optreden meteen in de spotlights van het Sportpaleis.

Onlangs ging met ‘MNM Rising Star’ voor het vierde jaar op rij de zoektocht naar hét strafste nieuwe muzikale talent in Vlaanderen van start. Alle luisteraars konden de afgelopen weken muzikaal talent dat dringend ontdekt moest worden met de radiozender delen. Na een succesvolle inschrijfperiode selecteerde de jury uit honderden inzendingen drie finalisten. 

JUUL, MAUDE en RAPHA namen het tegen elkaar op in een finale waarbij ze midden in het Sportpaleis een cover brachten. Naast de beoordeling van een professionele jury, met onder andere Regi, konden de MNM-luisteraars sinds woensdagavond stemmen op hun favoriet. RAPHA ging lopen met de titel en volgt zo Chapter Two op. Ze zal dus nog vaker te horen zijn op MNM.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over MNM

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx