RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Radiomaker Jeffrey Willems overleden (audio)

Minder bekend in Vlaanderen, alhoewel de echte radiofan daar anders over zal oordelen, is vorige week vrijdag (18 maart) Jeffrey Willems overleden, 53 jaar jong. Hij werkte hoofdzakelijk voor de Nederlandse publieke zenders NPO Radio 2 en 3FM. De laatste jaren – tot april 2017 – was hij nog te horen bij Radio Mi Amigo International, het project van Lion Keezer op 6085 kHz, waarvan hij mee aan de wieg stond.

Willems presenteerde tot 2010 een vol decennium het ‘Het Steenen Tijdperk’ voor NPO Radio 2 en ‘De Zondagvitaminen’. Bij 3FM nam hij het soulprogramma ‘Back To The Old School’ voor zijn rekening. Een programma dat nadien ook bij het tweede publieke radionet terechtkwam.

Daarnaast was hij geregeld te horen als vervanger van Hans Schiffers en presenteerde hij een aantal muziekspecials. Meerdere jaren maakte hij deel uit van het team dat de Top 2000 tijdens de laatste week van het het jaar aan elkaar praatte bij NPO Radio 2.

In 2010 startte Willems zijn eigen productiebedrijf al zei hij de radio nog niet geheel vaarwel. Jarenlang was hij regisseur van programma’s van Omroep MAX – onder andere voor de Tineke Show –  op NPO Radio 5. In 2019 nam hij definitief afscheid van de mediawereld om als stress en burnout-coach te werken. (TB – HV)


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Radio Mi Amigo
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx