RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Radiodays Europe 2023 gestart in Praag

In het congrescentrum nabij het oude Vyšehrad-kasteel, hoog boven de Tsjechische hoofdstad Praag, verzamelen vandaag, morgen en dinsdag zo’n 1.500 mensen uit 65 landen voor de driedaagse conferentie Radiodays Europe.

Op deze dertiende editie staan 170 sprekers op de planning, die hun inzichten zullen delen over alle aspecten van radio, audio en podcasting. Daarnaast is er een expositie waar 30 bedrijven en merken hun producten en diensten aanbieden.

De keuze voor Praag heeft te maken met het feit dat Tsjechië dit jaar 100 jaar radio viert. Tsjechië startte na Groot-Brittannië als het tweede land in Europa met reguliere radio-uitzendingen.

Het publiek van Radiodays Europe bestaat uit senior managers, contentmakers, technologiespecialisten, productie-experts, on-air talent, talentmanagers, podcasttalent, podcastproducenten, platformaanbieders, onderzoekers, dataspecialisten, jingleproducenten en enkele ‘vedetten’ .

Het volledige schema van de sprekers vind je hier. De meeste nieuwtjes kun je in de loop van de volgende dagen oppikken via het YouTube-kanaal van Radiodays Europe of via de nieuwspagina op de eigen website van de radioconferentie.

Uit ons land zijn er twee sprekers: Thierry Mars, radiodirecteur bij egta, het Europese belangenorgaan van televisie- en radioverkoophuizen en Frédéric Gérand, Hoofd Audio bij de RTBF. Uit Nederland zijn er drie sprekers: Marlies Hartendorf, Hoofd Content bij Qmusic, Raoul Wedel, CEO van Wedel Software, en Thomas Giger, Branding Consultant & Partner bij PURE Jingles.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx