fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Radioblad 85: Qmusic, Klara en 100%NL

Q liep in het donker

Qmusic organiseerde gisteren, zaterdag 23 maart, de derde editie van de Q-Run To You in Mechelen. Bijna vierduizend deelnemers liepen letterlijk naar elkaar toe op een verlicht loopparcours van ongeveer vijf kilometer. Nadien volgde de ‘Q-Run To You Party’ met onder andere de Britse dj Jax Jones. Ook Q-jocks Maarten Vancoillie en Bart-Jan Depraetere draaiden een set. Sam De Bruyn kwam tijdens het lopen ten val op zijn knie, maar liep toch verder. Ook Jolien & Elke uit het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’, Buurtpolitie-acteur Andy Peelman, Tom Dice, zijn vriendin Kato en Miss België Elena Castro Suarez trokken hun loopschoenen en neonoutfits aan. Heidi Van Tielen was de reporter van dienst en schakelde regelmatig over naar Wim Oosterlinck in de Qmusic-studio in Vilvoorde. Meer foto’s vindt u hier(SB) (Fotocredits: Medialaan)

° Lees verder onder de foto.

Klara reikte prijzen uit

In Flagey Brussel zijn vrijdagavond 22 maart, De Klara’s uitgereikt. De dertien muziekprijzen voor wie zich in 2018 in de klassieke muziek, jazz en wereldmuziek heeft laten opmerken. Nieuw dit jaar was De Klara voor beste componist. De prijs ging naar Annelies Van Parys, die meteen ook De Klara voor muziekpersoonlijkheid wegkaapte. Het juryverslag over Van Parys als componist was unaniem lovend. De keuze voor haar als muziekpersoonlijkheid werd als volgt verantwoord: “Van Parys weet altijd te bekoren. Haar muziek raakt al je zintuigen. Ze is subtiel, ook in de verwijzingen. In haar muziektheaterproducties weet ze als geen ander “eindjes te knopen” aan composities waar men naar het eind toe geen weg mee weet. Alle informatie over De Klara’s vindt u hier terug. (TB)

100%NL nu ook op televisie

Het Nederlandse radiostation 100% NL is gestart met een nieuwe televisie-campagne. Met de slogan ‘De beste muziek van Nederland’ probeert men de aandacht te trekken van potentiële luisteraars. In de spot zijn hits te horen van André Hazes, Nielson en Bløf en zijn alledaagse situaties te zien. Het is tevens de eerste tv-reclame na de lancering, begin dit jaar, van een nieuwe visual identity. De herkenbare oranje kleur bleef prominent aanwezig, maar werd versterkt met zwart en wit voor een stoerdere look. De opvallendste verandering was het toevoegen van een symbool in de vorm van een leeuw met koptelefoon. Eén van de doelstellingen was het versterken van het merk en imago bij de doelgroep 20-49 jaar. (PVB)


TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Onder de noemer 'Marathonradio' wil Peter Van de Veire vanaf maandag 11 juni blokkende studenten een
De Classics 1000 van Radio 1 zit er weer op en sommige vaststellingen zijn al
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
Eén van de mooiste Vlaamse radiostemmen Lieve De Maeyer (37) heeft voorgoed de frequenties van
Overal in Europa stijgen de budgetten voor radio-reclame Pasen is vooral een radiofeest bij Klara (en
Ook televisie én radio Het internet vereist steeds meer dat bestaande wetten aangepast worden aan
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
Nieuwe programmadirecteur radio aan de Medialaan
Radioblad 84: Tomorrowland, Mi Amigo en Zaki
Zuid-Afrika: nieuwe testen in DAB+
Radioblad 83: Radio Jackie, Jan Van Rompaey, Dodo FX
Radioblad 82: Eregalerij, Nostalgie en Michael Jackson
Radioblad 81: Wise Buddah, NRJ en Jan De Smet
Sluiten