fbpx

RadioVisie

.
TVV Sound
.

Radioblad 122: Nostalgie, Joe & Q, Apache (audio)

  • Nostalgie zet z’n luisteraars aan het werk op… 1 mei
  • Het is druk aan de Medialaan bij Joe en Qmusic
  • Stemproblemen? Radio Apache helpt u er doorheen

Luisteraars nemen Nostalgie over

Bij Nostalgie krijgen de presentatoren op de ‘Dag van de Arbeid’ extra assistentie van luisteraars die de zender… overnemen. OK, het is wat overdreven, maar het is tenminste goed om de aandacht vast te houden. Op diezelfde 1 mei worden een hele dag aangevraagde liedjes gedraaid. Dat concept kennen we, iets minder gewoon is het feit dat de aanvrager zijn verzoekjes ook zelf mag aankondigen. Hoe? U surft hier naar toe, klikt op de foto van één van de presentatoren, waarna u een standaardmail kan invullen. Vergeet uw telefoonnummer niet, want anders kan u niet gebeld worden. Dé voorwaarde om letterlijk gehoord te worden door zender en luisteraars. (SB)

Intussen in de Medialaan…

Joe en de jaren 80. Vijf woorden, één begrip. De hele maand mei worden de eighties er herdacht, met als hoogtepunt – enfin, met als slot dus – op 20 mei aanstaande de ‘Celebrate The 80’s Top 1000’. Een hele hap. De duizend nummers mogen in de juiste volgorde gezet worden door de luisteraars zelf. Meedoen? Hier klikken…/… Een deur verder in de Medialaan woont Qmusic en daar zitten ze ook allesbehalve stil. Men is er zopas gestart met de ticketverkoop van de Foute Party. Door hen zelf omschreven als ‘Hét feestje van het jaar’. Wilt u er bij zijn op 28 juni in Flanders Expo – Gent, dan kan u nu reeds hier uw tickets bestellen. De eerste internationale topnaam is trouwens ook al bekend: Dorothee Vegas & Like Maarten. (SB)

Het mag wat kosten… Als u maar juist kiest!

Radio Apache buigt zich in een nieuwe podcast over de komende verkiezingen. Hoe proberen partijen en politici ons te overtuigen om het bolletje naast hun naam of lijst rood te kleuren? Welke rol zullen sociale media spelen in deze verkiezingen? En wie betaalt dit allemaal? Binnenkort is het opnieuw zover, op 26 mei moeten we onze stem uitbrengen voor het Vlaams, federaal en Europees parlement. Politieke partijen en politici trekken in de aanloop naar die cruciale zondag alle registers open, en dat mag ook een serieuze duit kosten. Apache sprak met Reinout Van Zandycke, expert online politieke communicatie, en Gert-Jan Put, onderzoeker bij het Vlaams Instituut voor Economie en Samenleving van de KU Leuven. (IK)


TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
International Radio Report boordevol... internationaal archiefnieuwsKoningsdag : Tineke de Nooy presenteert eenmalig vanuit Paleis Soestdijk
Zo maakt u een radioprogramma herkenbaar(der)Breng die rozen naar Jimmy Fey (want hij wordt 80)Heel
VRT Radio 1 is nu ook tot ver buiten Europa te beluisteren via satellietTerugluisteren: 40
De Classics 1000 van Radio 1 zit er weer op en sommige vaststellingen zijn al
Het Veronica Avontuur: deel 4 Joe draaide 500 elpees in één lange lijst: de cijfersMi
Nederlandse radiopiraten worden steeds agressieverVeronica zette de grootste muzieklegendes op een rijtjeDe Oostendse radio Melinda
Overal in Europa stijgen de budgetten voor radio-reclame Pasen is vooral een radiofeest bij Klara (en
TOPradio is op zoek naar medewerkers 'Foute Vrijdag' enkel in Nederland op Goede VrijdagDe 'Zwaarste

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
Zot van audio? Radio Track kaapt Muziekcentrum

From Studio Sherlock to Radio Holmes

Radioblad 121: Radio Report, Tineke & Sky Radio (video)

Tomas De Soete maakt Radio Fiskepark

Radioblad 120: Eddy Keur, VBRO, Freewave (audio)

NRJ van start met piratenzender Radio Evanna (video)

Sluiten