RadioVisie

  • .
    .

Radio2 zocht en vond ‘FC Wéldoeners’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Honderden voetbalvrijwilligers bedankt met bloemen en een vlog

FC Wéldoeners is een actie waarbij Radio2 de duizenden voetbalvrijwilligers overal in Vlaanderen in de schijnwerpers zet. Niels Destadsbader (foto bovenaan – rechts) vroeg de voorbije weken aan de luisteraars van de familiezender wie de strafste vrijwilligers van het land zijn.

Alle vrijwilligers verdienen een bloemetje, maar enkelen krijgen een bijzondere verassing waarvoor beroep werd gedaan op Linde Merckpoel (foto bovenaan – links). Zij ging op bezoek bij enkele Wéldoeners mét haar camera. De FC Wéldoeners-vlogs vindt u op VRT MAX. En Niels trekt er ook zelf op uit om vrijwilligers persoonlijk te bedanken.

Hij doet dat op de dagen dat de Rode Duivels spelen op het WK in Qatar, zodat hij samen met hen kan supporteren tijdens de match. Tussen 10:00 en 12:00 uur presenteert hij het programma ‘FC Niels & Wiels’ – samen met Miguel Wiels – vanuit het Wintercircus in Gent. In de namiddag trekt hij naar een voetbalkantine ergens in Vlaanderen.

Zijn exploten zijn live volgen in Villa Sporza op Eén. Op radio2.be en de sociale media van het station vind je extra sfeer in video en verhalen.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx