RadioVisie

  • .
    .

Radio 2: van Bredene naar Blankenberge

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

‘Zomerhit’ is in 2022 niet enkel meer het exclusieve domein van Radio2. Ook Eén is mee gestapt in het bad en zond gisteren – zaterdag 6 augustus – de vierde Zomerhit-show uit. Presentatoren Siska Schoeters en Niels Destadsbader ontvingen in Bredene opnieuw een reeks artiesten van bij ons én uit het buitenland.

Eerst parkeerde de radiokaravaan twee weken in De Panne, vervolgens in Bredene en straks strijkt men neer Blankenberge, waar ook de collega’s van MNM al hun (mobiele) optrekje hebben neergepoot. Vanaf morgen – maandag 8 augustus – tot en met zaterdag 20 augustus is iedereen welkom aan de jachthaven, op de kruising van de Havenstraat met de Franchommelaan. Wie Blankenberge een beetje kent: dat is in de buurt van de paravang, het sierlijke bouwwerk uit de belle-époqueperiode dat dient als windscherm.

Radio2 zendt er elke dag uit van 10:00 tot 20:00 uur. In ‘Radio2 Aan zee’ worden tips voor een fijne vakantie uitgewisseld, elke weekdag van 10:00 tot 12:00 uur. Tussen 13:00 en 16:00 uur komt er telkens een andere artiest langs die genomineerd is voor ‘Zomerhit’. En omstreeks 15:30 en 19:30 uur zijn optredens in intieme settings.

Op donderdag 11 augustus neemt Eén de vijfde televisieshow op en op zaterdagavond 20 augustus wordt de grote finale uitgezonden. Dan wordt de winnaar van ‘Zomerhit 2022’ bekend. Iedereen is welkom tijdens beide shows, de toegang is helemaal gratis. Alle verhalen over ‘Zomerhit ‘ passeren eerst op Radio2. Ook de sociale media van Eén en Radio2 doen mee, met actrice Lynn Van den Broeck als reporter.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 2

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx