RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

Radio 2: pendelen tussen Grimbergen en Blankenberge (fotoreportage)

Gisteren – dinsdag 9 augustus – was het net nog fris genoeg om ons op de dijk van Blankenberge te wagen. Radio 2 heeft er haar mobiele studio geparkeerd. De programma’s staan deze zomer voor een groot deel in het teken van de nakende ontknoping van het Zomerhit-vehikel. De combinatie radio/televisie en de live uitzendingen zijn altijd goed voor een nieuwsgierige reporter.

Technieker Robby was nog druk in de weer met het plaatsen van de tv-camera’s, want naast een radiogebeuren is ‘Zomerhit’ dit jaar ook een tv-evenement op Eén. Tegelijk werd het podium, waar naast Siska Schoeters en Niels Destadsbaeder tal van binnen- en buitenlandse artiesten zullen optreden, opgetrokken.

Morgen – donderdag 11 augustus – wordt de laatste televisieshow, voor de grote finale op zaterdag 20 augustus, opgenomen. Beeld en geluid worden rechtstreeks naar Brussel verstuurd via vier internetkanalen en het 4G-netwerk.

De live radio-uitzending werd gisteren afgetrapt door Ann Reymen (foto bovenaan) die doordeweeks het blok tussen 10:00 en 12:00 uur voor haar rekening neemt. De kust is een prima locatie voor ‘levende radio’, maar ze moet er wat voor overhebben.

Ann woont in Grimbergen en moet tegenwoordig iedere dag naar Blankenberge pendelen. Dan is de Reyerslaan in Schaarbeek toch een stuk dichterbij. Enfin, de liefde voor het vak kijkt op geen kilometer, min of meer.  We zijn ervaringsdeskundigen… (PVB)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over VRT Radio2
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx