RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Radio Veronica gaat ‘Back To The 80’s’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Na het succes van ‘Back To The 70’s’ gaat Radio Veronica vanaf morgen, zaterdag 1 augustus verder met een speciale 80’s maand. Om klokslag 00:00 uur gaat het radiostation een maand lang terug naar de 80’s met ieder weekend het beste uit dat decennium. Met onder andere hits van iconische muziekhelden uit de tijd, waaronder Prince, U2, Madonna, Bruce Springsteen, Duran Duran en Doe Maar.

Luisteraars krijgen ieder weekend in augustus, van vrijdag 18:00 tot zondag 00:00 uur, hits en speciale weekendshows te horen. Daarnaast blikt de zender terug met onvergetelijke hoogtepunten van toen uit nieuws, sport, films, trends en gadgets én is er een Back To The 80’s hitlijst met de favoriete nummers van de luisteraars. Ook radiospellen als ‘de Roepie-Roepie Vogel’, ‘Eightie of Nie’ en ‘Raad de TV-tune’ mét bijpassende prijzen zoals een retro-walkman of -polaroid camera zijn weer even terug.

Net als bij de 70’s maand krijgen de Veronica-dj’s op zaterdagavond tussen 18:00 en 21:00 uur carte blanche om hun ideale programma met eighties hits te presenteren. Dennis Ruyer bijt morgen de spits af en een week later draait Martijn Muijs drie uur lang zijn persoonlijk favoriete muziek. De invulling van de overige zaterdagavonden wordt later bekendgemaakt.

Luisteraars kunnen hun favoriete 80’s plaat aanvragen via de Veronica-app. De meest gekozen nummers worden gebundeld in een hitlijst en zijn van zaterdag 22 tot en met vrijdag 28 augustus een hele week lang te horen in de ‘Back To The 80’s Top 880’. De lijst is die week ook iedere dag terug te luisteren in JUKE. Zaterdag 29 augustus tussen 08:00 en 18:00 uur worden als afsluiter de honderd populairste hits van deze speciale Top 880 nog een keer uitgezonden.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Veronica

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx