RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Radio Star haalt 13.000 euro op voor MFL-Herzele

Radio Star, lokaal in de lucht op 106.5 FM voor de Oost-Vlaamse regio Herzele en Sint-Lievens-Houtem, sloot een tweedaagse verzoekmarathon voor een goed doel met succes af. Dit jaar werd gekozen voor MFL-Herzele, die alle jongeren drie dagen een gratis ‘crazy day’ wilde bezorgden in de gemeente. 

Drie dagen lang werd de burchtsite in MFL-land omgetoverd met springkastelen, kermisattracties, workshops, optredens voor alle kleuters, lagere schoolkinderen en middelbare scholieren. Na corona, Oekraïne en de financiële zorgen, en hart onder de riem voor jongeren tijdens een moment zonder bekommernissen. Ook Radio Star sprong op de kar met tijdens radiomarathon die liep van zaterdagmorgen 26 november 09:00 uur, tot zondagavond 27 november 21:00 uur. 

Voor de gelegenheid hadden de presentatoren hun toevlucht gezocht tot een echt ‘glazen huis’ op de binnenkoer van de sporthal van het Atheneum Herzele. Daar maakten ze niet alleen 36 uur continu live radio, iedereen kon er alt die tijd  lang ook een bezoek brengen aan de bar. Er waren live optredens die werden verzorgd door Lions Herzele.

De opbrengst, die momenteel staat op 13.120,20 euro, gaat integraal naar het goede doel verzekeren de initiatiefnemers. Nog niet alles is geteld, de kans dat de opbrengst nog groter wordt – dankzij giften van bedrijven – is groot. Een puike prestatie van het radioteam Benjamin Rogiers, Els Coppens, en Caroline De Vadder. (BVP – Foto bovenaan: Persregio Dender)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx