RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Radio Singjaal: een échte en een net-niét-lijst

Goede gewoontes zijn er om in ere gehouden te worden en dus programmeert Radio Singjaal op de eerste zaterdag van december de ‘Top 100 Aller Tijden’. Er wordt gestart om 11:00 uur en tien uur later weet iedereen wie de absolute nummer 1 geworden is.

Sinds zaterdag jongstleden kun je vanaf de middag elk uur de lijst van nummers bekijken die de voorbije zestig minuten de revue passeerden. Hier even klikken en je bent er. Je kan er ook de overzichten van van de jaargangen 2019 en 2020 terugvinden. De ‘Top 100 Aller Tijden’ is te beluisteren via live stream op zondag 5 december. Vanaf maandag 6 december is de lijst ook opnieuw te horen via Replay Radio Signaal.

Bert Peleman, Jan Doucet, David Verbruggen, Dirk Verheyden, Geert Grooten, Filip Pax , Peter Morren, Marleen Milants, Bram Vanderlinden, Hans Jaspers, Philip Vanstreels, Sven Bollue, Kris Mannaerts, Johan Eeckhout, Paul Milants en Jan Dewijngaert zorgen voor de realisatie van dit programma.

De nét niet lijst

In aanloop naar de ‘Top 100 Aller Tijden’ en om de spanning wat op te bouwen wordt op 1, 2 en 3 december de ‘De nét niet lijst’ geprogrammeerd. Daarin brengen Guido Janssens, Luc Vandekerckhove, Hans Jaspers, Paul Milants en Johan Eeckhout de nummers die de lijst op een haar (of meerdere) na misten.


 


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx