RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Radio Reflex schuift live mee aan de feesttafel

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Tijdens oudejaarsnacht schuift Reflex, de lokale radio voor Mechelen, Boom en de Rupelstreek, mee aan de feesttafel. Presentator Patrick De Wolf (foto boven) houdt je gezelschap met een avondvullend liveprogramma.

Patrick De Wolf, die je tijdens de avondspits dagelijks kan beluisteren op Reflex, gaat op oudejaarsavond vanaf 19u van start. Hij begeleidt je naar het nieuwe jaar en dat doet hij vanaf zijn eigen feesttafel bij hem thuis.

“Door de coronamaatregelen, waarbij de horeca al om 23 uur moet sluiten en er geen grote evenementen gepland staan, zullen veel van onze luisteraars de jaarovergang thuis vieren met familie en vrienden.”

Interactie met de luisteraar is het hoofdgerecht. Wat staat er bij jou op het menu? Wat zijn de verwachtingen voor 2022? En aan welke luisteraars wil jij je nieuwjaarswensen overbrengen? Laat het ons zeker weten. Dit alles wordt overgoten met een sausje van feestelijke muziek en het spreekwoordelijke vuurwerk om middernacht.

“Door de coronamaatregelen moeten we nieuwjaar opnieuw anders vieren dan we gewend zijn”, zegt programmadirecteur Björn Van Win van Radio Reflex. “We zijn dan ook tevreden dat onze medewerkers de luisteraars gezelschap willen houden tijdens deze uitzonderlijke nieuwjaarsnacht. Samen met de luisteraars uit de regio’s Mechelen en Boom klinkt Reflex op het nieuwe jaar.”

Reflex is in de regio Mechelen te beluisteren op 106.2 mHz, in de regio Boom & Rupelstreek op 106.9 mHz en uiteraard via www.radioreflex.be.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx