RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Radio Oppèk gaat ‘laif’

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Ook 2021 wordt een jaar zonder carnavalweekend en dus ook zonder carnavalstoet. Maar Raddio Oppèk laat de carnavalisten niet in de steek. Van 15 tot 28 maart kan weer worden afgestemd op 95.9 FM. De klok rond uur carnavalsmuziek en luchtige programma’s (plezant, gezjiever en nies) op de radio. De bedoeling is om het Opwijkse carnavalsbloed warm te houden.

Naast de reclamespotjes in ’t Oppèks, de ‘laif’ uitzendingen, elke werkdag van 20:00 tot 22:00 uur en de ‘Oppèkse Top’ 50 op zaterdagnamiddag is er een nieuwe rubriek die ‘Kaffe en Toertjes’ werd genoemd. Elke werkdag tussen 15:00 en 16:00 uur is er een verzoekprogramma om te laten zien hoe geliefd dat de senioren uit de omgeving zijn. Plaatjes aanvragen kan via telefoon of sms op het nummer 0456/ 33.88.18 of via mail info@raddio-oppek.be.

Wie Raddio Oppèk financieel wil steunen kan dit door via de website… pintjes te tracteren. Voor ieder gevonden biertjekrijgen de Opwijkse cafés reclamezendtijd. De presentatoren zijn Pieter Vermeiren (Chewie), Jasper Baeyens, Emily Van Aken en Sefanja Hillaert. De techniek is in handen van Glenn Verbesselt en Davy Moortgat.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx