RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Radio Noordzee start apart kerstkanaal

Ook de kust maakt zich op voor de eerste ‘normale’ kerst in drie jaar. Er zijn tal van activiteiten en velen zorgen voor een sfeervolle aankleding van hun handelszaak, woning of huiskamer. De lokale Radio Noordzee speelt hier vol op in en pakt voor het derde jaar op rij uit met een extra kanaal, met enkel oudere en sfeervolle kerstmuziek.

De hele maand december is er via deze extra livestream – de klok rond – uitsluitend kerstmuziek te horen. Het aanvullende kerstkanaal is te beluisteren via de website van Radio Noordzee (klik op de groen knop) of rechtstreeks via de aparte kerstradiolink. De muziek wordt aangevuld met regionaal nieuws, een kerstweerbericht en de verschillende kerstevents aan de kust worden er gepromoot. Het begint op 1 december aanstaande.

Radio Noordzee zendt uit voor de doelgroep van +30 jaar op 105.0 FM. Er is elk uur regionaal nieuws en er zijn interviews. Het station heeft een zeer sterke lokale binding met infokalenders, aandacht voor het Oostends dialect, de geschiedenis, lokale muziekscène, humor, straatnamen, de uitzending van de gemeenteraad…. Er zijn een vijftiental medewerkers.

Radio Noordzee heeft ook twee extra online kanalen : Noordzee Info, met 24 uur per dag enkel nieuws en Noordzee Gold, met vintage hits.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx