RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Radio M fm gooit Ronny Hantson voor de jonge leeuwen

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Vandaag, woensdag 1 juni 2022, wordt tussen 14:00 en 15:00 uur bij M fm ‘Pop Up Radio Live’ uitgezonden. Een programma in samenwerking met leerlingen van het Koninklijk Atheneum Geraardsbergen. Een groep die z’n buitenlandse stages overleefde en/of nog aan het overleven is. Zij vertellen honderduit over hun stage- en andere buitenlandse belevenissen. Radio zonder taboes, waarbij geen vraag uit de weg wordt gegaan.

Tijdens de uitzending zal ook gepraat worden met adjunct-directeur Gunther De Geeter, begeleidsters Leentje Ockerman en Vanessa Denon. Er wordt telefonisch contact gelegd met leerlingen die zich momenteel nog in het Deense Roskilde op stage bevinden.

De muziekkeuze is voor de volle honderd procent in handen van de Erasmusgangers. Met de verzekerde deelname van: Britt Hellinckx, Laurie Debruyne, Haykush Khachatryan, Seppe Willekens, Owen De Wael, Kellian Van Hullebusch, Ara Adamyan, Leentje Ockerman, Vanessa Denon, Gunther De Geeter en vele anderen….

° Radio M fm hoor je op 105.6 FM in de regio Brakel/Zwalm, op 107.6 FM in de regio Zottegem/Geraardsbergen en op 107.2 FM in de regio Sint-Lievens-Houtem/Wetteren. Plus wereldwijd via Radio Mfm.be.

Van links naar rechts: Haykush Khachatryan, Seppe Willekens, Ara Adamyan, Ronny Hantson, Owen De Wael, Britt Hellinckx, Kellian Van Hullebusch en Laurie Debruyne.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx