RadioVisie

  • .
    .

Radio Lede van Oordegem naar centrum Lede

Radio Lede zendt sinds dit weekend uit van in het centrum van de gemeente Lede. Door omstandigheden kon de studio van het lokale online station niet in Oordegem blijven. Een oplossing was gelukkig snel gevonden. De studio verhuisde naar een lokaal boven café ’t Kaatsplein in Lede.

“Radio Lede zit nu in het centrum van Lede. Da’s logischer, en handiger voor studiogasten en bezoekers” legt Ralph Iliano van Radio Lede uit. “De officiële opening van de nieuwe studio is voorzien voor zaterdag 4 september. Dan doen we een uitzending van op het terras van ’t Kaatsplein en trakteren we! Coronaveilig, uiteraard. Intussen is de studio wel al in gebruik, het programmasignaal wordt al van hieruit de digitale ether in gestuurd.”

Naast de verhuis was ook de studio zelf aan een upgrade toe. De analoge mengtafel werd vervangen door een digitaal exemplaar en er werd een nieuwe versie van de radiosoftware op de computers geïnstalleerd.

Radio Lede beluisteren kan via www.radiolede.be, de Radio Lede app, Wi-Fi-radio en smartspeaker. Je kan ook binnenkijken in de studio tijdens bepaalde programma’s via de website en via twitch.com/radiolede.


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx