RadioVisie

  • .
    .

Radio Lede nu ook op smartphone en tablet

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Alhoewel wereldwijd te beluisteren, noemt Radio Lede zich (vooral) een lokale omroep. Eentje die gestaag verder timmert aan de digitale ontvangstmogelijkheden, want nu is er alweer de eigen app voor smartphone en tablet.

De investering kaderde in de ruimere plannen om het luisteren te vereenvoudigen. Voorlopig is de app enkel te vinden in de Google Play Store. Bedoeld dus voor alle toestellen die gebruik maken van het Android-besturingssysteem. Apple-gebruikers vallen nog even uit de boot. Momenteel kunnen iPhone en iPad-adepten wel luisteren via alle populaire radio-platformen zoals TuneIn of Radioline.

De app kwam er op vraag van de luisteraars en is uiteraard gratis. “En je kan meer dan alleen live luisteren naar Radio Lede, je kan ook in de andere richting werken. Een berichtje naar onze studio sturen, en zelfs een audiobericht inspreken of een foto sturen.” zegt Ralph Iliano van Radio Lede. “En ook gemiste uitzendingen on-demand herbeluisteren”

De Leedse omroep is ook te ontvangen via de eigen website, Bose, Sonos, Proximus TV en tal van andere kanalen. In het weekend zijn gepresenteerde programma’s te beluisteren. In de week is er een muziekmix met regionaal én nationaal nieuws. (BVP – Persregio Dender)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx