RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Radio Lede live van op de Sterdagen

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Ook dit jaar staat de mobiele studio van Radio Lede opgesteld op de Leedse Sterdagen. Die gaan (voorlopig) door op zaterdag 18 en zondag 19 december aan De Bron/De Volkskring. De lokale omroep draait er verzoekplaatjes van de luisteraars.

Een nummer kost één euro, en al die centen gaan integraal naar een goed doel uit de eigen gemeente. Dit jaar is dat vzw Reymeers: een unieke samenwerking tussen Psychiatrisch Centrum Ariadne in Lede en het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Zuid Oost-Vlaanderen. Wie een liedje aanvraagt neemt meteen deel aan de wedstrijd. Zo schenkt Radio Lede onder andere een etentje voor twee personen weg, een tapasplank en een gratis gasketelonderhoud (ter waarde van 125 euro). 

Alle geldende coronamaatregelen worden strikt gevolgd. Covid Safe Ticket, afstand houden en mondmasker verplicht aan De Bron/De Volkskring. “We hopen, ondanks de coronaproblematiek, toch een mooi bedrag op te halen. Het zal niet evident zijn, maar we rekenen op de Ledenaars. We zijn een warme gemeente, dus dat komt goed!” aldus Ralph Iliano van Radio Lede. 

“En indien de Sterdagen alsnog zouden worden afgelast zenden wij de Kerstactie uit vanuit onze vaste studio. Nieuw dit jaar is dat je ook online een verzoekje kan doen. Gezien de situatie waarin we zitten is dit erg handig: je hoeft niet fysiek naar de studiochalet te komen. Je kan dit ook van thuis uit. De betaling van de euro gebeurt dan via Bancontact, net zoals dat op een webshop het geval is.” 

De uitzending is op beide dagen live te volgen via Radio Lede en te zien via Radiolede.be


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx