RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Radio Expres: De 100 van ’t Stad

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Met de actie ‘De 100 van ’t Stad’ biedt Radio Expres de Antwerpse handelaars gratis zendtijd aan. “Als de stad het moeilijk heeft, willen we iets doen”, zegt Marc Dhollander, manager en teamleader van de lokale omroep.

Expres biedt honderd Antwerpse handelaars een minuut gratis zendtijd aan om over hun zaak te vertellen en de Antwerpenaar te overtuigen om bij hen te komen winkelen, eten of drinken. De berichten zullen tot half september te horen zijn.

Marc Dhollander: “Enkele weken geleden zagen we handelaars vol goeie moed hun zaak weer opstarten. Geen moeite was te veel om een veilige start te maken. Ik vind het vreselijk om te zien dat onze stad net toen ze een beetje aan het heropleven was nu plots omschreven wordt als een te mijden plek. De ene na de andere handelszaak sluit alweer haar deuren omdat de situatie onleefbaar is.” 

Dit had ook effect op de programma’s van Expres. Een reeks items werd noodgedwongen geschrapt. “We willen de vrijgekomen zendtijd ter beschikking stellen van handelaars. We hopen dat we een steentje kunnen bijdragen”, aldus nog Dhollander. (PM) 


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx